Könyvillusztráció – a kézzelfogható érték

Egy könyvet lapozgatva-olvasva az időnként felbukkanó képek, rajzok fokozzák a szöveg által kiváltott érzelmeket, benyomásokat, kifejezik a szerző, író, költő gondolatait. Egy jól megválasztott, kitalált könyvborító pedig alapvető a könyv marketingje, a népszerűség növelése szempontjából.

VISSZA

Homeopátia nőről, nőknek, nőktől

„Minden csinnadratta és fölösleges felfordulás nélkül ha. Nem szembeszáll a tényekkel, testünk nyavalyáival, hanem velük haladva, azokat felismerve és kiismerve, finoman és hatékonyan gyógyít, pusztítás nélkül” Dr. Borbély KatalinDr. Sebő ZsuzsannaDr. Molnár Mariann könyve, melynek belső illusztrációit az Il-Design készítette.
Mini üzleti weboldal URH szerviz
Weboldal és webdesign Banderphotography

Homeopátia dióhéjban

„Egy többkötetes sorozat első részét tartja a kezében az olvasó. Mi szerzők csak úgy nevezzük „vidd magaddal” kötet, mert reményeink szerint otthon, nyaraláskor, akár munka közben, egyszóval mindenhol használathó könyv ez. A leggyakrabban előforduló állapotok, panaszok, tünetek és betegségek homeopátiás kezelésére adunk tanácsokat, javaslatokat. ” Dr. Borbély KatalinDr. Sebő ZsuzsannaDr. Molnár Mariann könyve, melynek belső illusztrációit az Il-Design készítette.

Kapcsolódó munkáink: